TKD 2016

Voor de Technische Contact Dagen (TKD2016) een buitenbeurs van 26 tot en met 28 mei 2016 hebben wij een sfeer mogen creëren voor 5 bedrijven van de PON familie. Verachtert Nederland, PON Equipment, MAN, Sitech en Komptech/McCloskey. Er was maar liefst 172 strekkende meter kamerbreed tapijt nodig om de diverse kavels met elkaar te verbinden in een vorm van een snelweg met diverse afslagen. De tapijt hebben we gelegd op stelconplaten en geniet op houten latjes welke we tussen de stelconplaten hebben geslagen. De wegmarkering is gemaakt met een super kwaliteit 75 mm Nichiban tape.Voor de invulling van de kavels buiten de stelconplaten hebben we in overleg voor zand en/of houtsnippers gekozen. Er was maar liefst 600 kuub houtsnippers gestort die later ook weer afgevoerd moest worden. We hebben het uiteindelijk weer gered in de 3 opbouwdagen die we echt wel nodig hebben telkens. Dit was alweer de 6de keer dat we deze klus mochten doen voor Verachtert Nederland BV.We begonnen op maandag 23 mei met het neerzetten van een grote 17 m3 6030 bak welke 19 ton weegt. Geen kleintje om op zijn plaats te zetten dus.Daarna tandjes gemonteerd en hij stond perfect op zijn plaats naast de dubbele pagodetent.Vanaf scratch beginnen ziet er ongeveer zo uit. Veel zand en stelconplaten allemaal al gelegd en de pagodetentjes staan al op de juiste plaatsen volgens de tekening.We begonnen met regen maar dat veranderde al weer in de loop van de ochtend. Daarna hebben we eigenlijk alleen maar goed weer gehad.Elk van de 5 PON deelnemers hadden een geschakelde pagodetent en daar moesten we een doek voor monteren van 10 meter breed bij 2,5 meter hoog. De grootte is normaal geen probleem maar in Almere is de wind een probleem dus we hebben een stellage moeten bouwen waar het gewicht van de tent + vloer in meegenomen moest worden.Het verdelen van de vele kubieke meters houtsnippers was erg lastig. Gelukkig hebben we veel kunnen verdelen met behulp van een wiellader en de rest moeten harken.Als de klus dan ook eenmaal geklaard is dan is het altijd de moeite waard geweest. De kavel van Komptech/McCloskey.De kavel van MAN trucks.Pon Equipment en Sitech.

Leave a Reply

Your email address will not be published.